Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ – ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ – ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ


To Eυρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε με απόφαση
του της 27ης Μαρτίου 2018 (αρ. προσφυγής 5839/09) την Τουρκία για παραβίαση του άρθρου 8 της ΕΣΔΑ (δικαίωμα σεβασμού της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής, της κατοικίας και της αλληλογραφίας) και επιδίκασε αποζημίωση 2.000 ευρώ σε δικηγόρο που προσέφυγε ενώπιον του Δικαστηρίου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

11 σχόλια :

Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και αξιόπιστες. τα δάνεια είναι
εγκριθεί εντός 24-48 ωρών από την επιτυχή εφαρμογή. Προσφέρουμε δάνεια από ένα
Ελάχιστο εύρος $ 2.000 έως ένα μέγιστο των $ 50 εκατομμυρίων με επιτόκιο 3% και δάνειο
διάρκειας 1 έως 25 ετών για την αποπληρωμή του δανείου. Ο όμιλος Avant στοχεύει στην παροχή εξαιρετικών επαγγελματικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για εσάς.

Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στείλτε μας email μέσω: av_ant@outlook.com
Στείλτε μας email μέσω avants.loan@gmail.com
Whatsapp +1 (409) 2062954
Χαιρετισμοί
Avant Group

Γεια σας, πραγματικά χρειάζεστε ένα δάνειο; χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Θα σας βοηθήσουμε να πάρετε ένα δάνειο quickcash μεταξύ $ 5000 έως $ 150million για να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%. Αυτό το πρόγραμμα χρηματοδότησης επιτρέπει στον πελάτη να απολαμβάνει χαμηλό επιτόκιο αποπληρωμής.

Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, είτε πρόκειται για λογαριασμούς ιατρικής, σχολικές αμοιβές, προκαταβολές πληρωμής, επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικά δάνεια, χρεωστικά δάνεια ή απροσδόκητα προβλήματα μετρητών κλπ. Η υπηρεσία μας είναι γρήγορη, ασφαλής και αξιόπιστη.

Δεν υπάρχει πλέον χρόνος αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία Ourservice είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο - μπορείτε να πάρετε δάνειο και να κάνετε επαγγελματική δραστηριότητα όπου θέλετε

Παρέχουμε 24ωρη υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης.

Ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Email (ferratum.loans@gmail.com) (ferra_tum@outlook.com) (WhatsApp: +14092062954) και λάβετε απάντηση μέσα σε λίγα λεπτά.

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνεργάτες σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε λίγα χρήματα, απλώς στείλτε μας email και θα πάρετε ένα δάνειο.

Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να σας ακούσουμε! Εάν έχετε οποιεσδήποτε παρατηρήσεις, ερωτήσεις ή απορίες, στείλτε μας email στο
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: ferratum.loans@gmail.com
Email: ferra_tum@outlook.com WhatsApp: +14092062954

Γεια σε όλους, αυτή τη στιγμή βρίσκεστε σε μια σοβαρή οικονομική κρίση. χρειάζεστε δάνειο Έχετε απορριφθεί από την Τράπεζα και θέλετε ένα δάνειο για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας; - Κανένα πρόβλημα. Όποια και αν είναι η οικονομική σας κατάσταση. Μπορούμε να προσφέρουμε υποθήκες, εμπορικά δάνεια, ιδιωτικά δάνεια και δάνεια για αποκλειστικούς εκπαιδευτικούς σκοπούς;
Ερωτήσεις / Υποστήριξη; - Στείλτε ένα email (ferratum.loans@gmail.com) και λάβετε απάντηση μέσα σε λίγες ώρες.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο μεταξύ 5.000 και 200 εκατομμυρίων $ για να επιλύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3% για διάρκεια δανείου 1 έως 30 ετών (12-360 μήνες). Αυτό το πρόγραμμα χρηματοδότησης επιτρέπει στον πελάτη να απολαμβάνει χαμηλό επιτόκιο κατά τη διάρκεια του δανείου μετά την εξασφάλιση δανείου μαζί μας. Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!
Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε από εσάς! Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες ή θέλετε να διευκρινίσετε παρακαλούμε στείλτε μας email στο
Διεύθυνση email: ferratum.loans@gmail.com

ΔΑΝΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ HILLTOP


Η HILLTOP είναι νούμερο ένα εταιρεία δανείων που είναι πρόθυμη να σας χορηγήσει όλους τους τύπους δανείων, ανεξάρτητα από το πόσο κακό είναι το πιστωτικό σας αποτέλεσμα. Έχετε ανησυχήσει ψάχνοντας πού να πάρετε αυτά τα επιπλέον μετρητά, βιαστείτε τώρα και επικοινωνήστε μαζί μας στο hilltopfinancefirm@gmail.com για να λάβετε μια καταπληκτική προσφορά δανείου.

Ένα δάνειο για να ξεπληρώσετε το χρέος σας εύκολα;
Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;
Ένα δάνειο για να αγοράσετε αυτό το αυτοκίνητο των ονείρων;

Η HILLTOP FINANCE προσφέρει όλα αυτά τα δάνεια με
Χωρίς κρυφές πληρωμές και πολύ λίγα έγγραφα.
Προσφέρουμε δάνειο που κυμαίνεται από 5.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
Με πολύ χαμηλό επιτόκιο 5%.
Οι πελάτες παγκοσμίως εκτιμούν τις προσπάθειές μας
Και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, είμαστε οι καλύτεροι.
Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας
Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

Κάντε αυτό το τολμηρό βήμα σήμερα και επικοινωνήστε μαζί μας
Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια και
οι θετικές προσδοκίες σας θα ικανοποιηθούν υπερβολικά.

email: hilltopfinancefirm@gmail.com

email: hilltop@outlook.com

whatsapp: +1 954 417 1149

Γεια Είμαι η Σίλβια λόγω της αύξησης του αριθμού των διαδικτυακών απατεώνων, φοβόμουν να λάβω δάνειο μέσω διαδικτύου, αλλά όταν υπέβαλα αίτηση, πήρα το δάνειο μου από την ISLAMIC FINANCING LOAN COMPANY, καθώς ήμουν νέος σε μια εταιρεία δανείων Είναι δύσκολο να κάνε με να πιστέψω ότι η λήψη δανείου θα μπορούσε να είναι τόσο εύκολη, εύκολη και κατανοητή, οι συνάδελφοί μου είδαν ότι η επιχείρησή μου έχει βελτιωθεί δραματικά, έτσι άνοιξα το δρόμο για αυτούς για το πώς έλαβα το δάνειο μου, οι περισσότεροι από αυτούς υπέβαλαν αίτηση και τώρα έχουν δικό τους αναπτύσσουμε την επιχείρησή μας σε ανάπτυξη πέντε αστέρων
Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια όπως έχουμε ήδη λάβει, σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την ISLAMIC FINANCING LOAN COMPANY μέσω της

email: islamicrefinancing@gmail.com ή on
WhatsApp: +15716666386
Ιστοσελίδες; islamicrefinancing.websites.co.in

Σας αφήνω επίσης την επαφή μου εάν θέλετε να έχετε λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο πήρα το δάνειο από αυτούς
Επικοινώνησε μαζί μου
Mortienz Silvia Email: mortienzsilvia@gmail.com

Γεια σας,

προσφέρουμε κάθε είδους Δάνειο, International Project Finance, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρείες παγκοσμίως. Το επιτόκιο μας είναι 3% ετησίως.


Χορηγούμε επίσης και χρηματοδοτούμε κάθε είδους Έργα σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Έτσι, εάν έχετε κάποιο καλό έργο και χρειάζεστε έναν επενδυτή, ενημερώστε μας αμέσως ώστε να συζητήσουμε, να υπογράψουμε συμφωνία και στη συνέχεια να υποστηρίξουμε ή να χρηματοδοτήσουμε το έργο για εσάς.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες.

Τις καλύτερες ευχές,
Μαρκ Σίνθια
E-mail: (cynthiafinancefirm@gmail.com)

Αγοράστε πραγματικά και πλαστά έγγραφα στο διαδίκτυο - Αγοράστε εγγεγραμμένα έγγραφα ηλεκτρονικά

Παράγουμε μόνο εγγεγραμμένα διαβατήρια, ταυτότητες, δίπλωμα οδήγησης, πιστοποιητικό IELTS, VISA, άδεια παραμονής, πιστοποιητικό γέννησης, διπλώματα SSN, TOEFL, σφραγίδες εξόδου/είσοδος κ.λπ. που μπορούν να χρησιμοποιηθούν νόμιμα τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Θα παράγεται με 100% αυθεντικότητα όπως τα πρωτότυπα έγγραφα. Χρησιμοποιούμε επίσης νέες βιομετρικές τεχνολογίες για όλους τους τύπους των εγγράφων μας.


Επικοινωνία:
Wickr ID::::::::: Spidoplug
Email:::::::::::::firstclassdocuments20@gmail.com


Διπλότυπη υπηρεσία εγγράφων:
Η παραγωγή διπλότυπων εγγράφων σημαίνει ότι θα κλωνοποιήσουμε πραγματικά υπάρχοντα έγγραφα και θα αντικαταστήσουμε τις πληροφορίες με τις παρεχόμενες πληροφορίες σας για να ταιριάζουν με τις δραστηριότητές σας, τη βάση δεδομένων λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία, το φύλο, την εθνικότητα σας κ.λπ. Θα περιέχει το πραγματικό όνομα των γονέων του ατόμου, τη διεύθυνση, κάποια άλλα χρήσιμες πληροφορίες που μπορείτε να ζητήσετε στο αεροδρόμιο και στο τελωνείο από τη μετανάστευση, κ.λπ.


Υπηρεσία εγγραφής εγγράφων:
Για ορισμένες χώρες μπορούμε να προσφέρουμε την καταχώρηση των νέων εγγράφων σας στη βάση δεδομένων της κυβέρνησης μετά την παραγωγή τους. Στην πραγματικότητα θα είναι τα επίσημα εκδοθέντα έγγραφα και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όπως τα πρωτότυπα. Αλλά η τιμή για τα συστημένα έγγραφα θα είναι υψηλότερη από ό,τι για τα κανονικά έγγραφα που παράγονται.


Υπηρεσία Επισήμανσης Βίζας/Σφραγίδων:
Παρέχουμε τη δυνατότητα να επικολλήσετε σχεδόν όλα τα είδη σφραγίδων/VISA στα διαβατήρια για να γεμίζετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Δεν παρέχουμε αυτό το είδος υπηρεσίας ξεχωριστά από την παραγωγή διαβατηρίου.


Πιστοποιητικά IELTS:
Προσφέρουμε πιστοποιητικά αγγλικών υψηλής ποιότητας χωρίς εξετάσεις. Τα πιστοποιητικά θα είναι πρωτότυπα και καταχωρημένα στην επίσημη βάση δεδομένων. Όλα τα πιστοποιητικά που εκδίδουμε φέρουν ένα επίπεδο βαθμολογίας μπάντας της επιλογής σας (6,5-9,0). Το IELTS είναι αποδεκτό από περισσότερους από 10.000 οργανισμούς σε περισσότερες από 145 χώρες.
Αυτό περιλαμβάνει:
Πανεπιστήμια, Σχολεία, Κολλέγια Εκπαίδευσης και Τριτοβάθμια Ινστιτούτα
Κυβερνητικές υπηρεσίες και υπηρεσίες
Επαγγελματικοί και βιομηχανικοί φορείς
Εταιρείες και εργοδότες.

Επικοινωνία:
Wickr ID::::::::: Spidoplug
Email:::::::::::::firstclassdocuments20@gmail.com

Αγαπητοί αιτούντες δάνειο

Έχετε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε ως οργανισμός ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και οικονομικά αναξιοπαθούντες ανθρώπους. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία: e-mail: elenanino0007@gmail.com

Ονομα:
Απαιτούμενο ποσό δανείου:
Διάρκεια δανείου:
Αριθμός κινητού:

Σας ευχαριστώ και ο Θεός να έχει καλά
Ingrid

Προσφέρουμε Δάνεια με 2 %, Προσφέρουμε Δάνεια Εξυγίανσης Χρέους, Επιχειρηματικά Δάνεια, Προσωπικά Δάνεια, Δάνεια Αυτοκινήτων, Δάνεια ξενοδοχείων, Φοιτητικά Δάνεια, Προσωπικά Δάνεια Δάνεια Αναχρηματοδότησης Κατοικίας, Μάθετε περισσότερα Email: (dakany.endre@gmail.com)

Επείγουσα προσφορά δανείου.

Να έχεις μια υπέροχη μέρα

Είμαι ιδιωτικός δανειστής Richard Cosmos. Προσφέρω δάνειο με επιτόκιο 2% ετησίως και ποσού 2000 ευρώ - 500.000.000,00 ευρώ Έχει 100% χρηματοδότηση με ίδια κεφάλαια με εξασφαλισμένα και ακάλυπτα δάνεια. Εγγυόμαστε τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μας σε πολλούς από τους πελάτες μας παγκοσμίως. Με το ευέλικτο χαρτοφυλάκιο δανείων μας, τα δάνεια μπορούν να διεκπεραιωθούν και να μεταφερθούν σε δανειολήπτες στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Λειτουργούμε με σαφείς και κατανοητούς όρους και παρέχουμε κάθε είδους δάνεια σε ενδιαφερόμενους πελάτες, εταιρείες, εταιρείες και κάθε είδους επιχειρήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα στο: (richardcosmos5@gmail.com)

Προσφέρετε επείγοντα δάνεια.

Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Προσφέρουμε δάνεια 2%, ενοποίηση χρέους, επιχειρηματικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, δάνεια ξενοδοχείων, φοιτητικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια αναχρηματοδότησης κατοικίας και περισσότερες πληροφορίες. Email: (dakany.endre@gmail.com)

Επείγουσα προσφορά δανείου.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια