Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

4 ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ


Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (ΕΣΠ) προκηρύσσει 2 θέσεις Δικηγόρων για απασχόληση με σύμβαση παροχής υπηρεσιών ορισμένου χρόνου. Οι θέσεις αφορούν προγράμματα/δράσεις που υλοποιούνται στη Κόρινθο και στη Ρόδο.

Στόχος του προγράμματος είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των αιτούντων άσυλο και των προσώπων που χρήζουν διεθνούς προστασίας στο πλαίσιο της διαδικασίας ασύλου σε όλους τους βαθμούς. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν Βιογραφικό Σημείωμα και συνοδευτική επιστολή στο hr@gcr.gr με Θέμα: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, αναγράφοντας και τον τόπο που επιθυμούν να απασχοληθούν. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 21/04/2017. Δείτε περισσότερα εδώ
Επίσης, το ΕΣΠ προκηρύσσει 2 θέσεις Δικηγόρων για απασχόληση με σύμβαση παροχής υπηρεσιών ορισμένου χρόνου. Οι θέσεις αφορούν πρόγραμμα/δράση που υλοποιείται στη Σάμο. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν Βιογραφικό Σημείωμα και συνοδευτική επιστολή στο hr@gcr.gr με Θέμα: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, Σάμος. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 21/04/2017. Δείτε περισσότερα εδώ


http://www.legalnews24.gr/

1 σχόλια :

ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
γεια σε όλους
Ευχαριστώ απεριόριστα τον Θεό που έβαλε το ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ξανά στο δρόμο μου.
Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή αν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες, απλά επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.
Αυτή η μεγάλη κυρία μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό των 18.000 €, και αυτό είναι υπεραρκετό για μένα. Αυτή η κυρία μόλις με έσωσε από μπελάδες.
Είναι γυναίκα με καρδιά, χάρη σε αυτή την υπέροχη γυναίκα, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
Email: nikitaraslef1978@gmail.com
Ευχαριστώ

Παρατήρηση
Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε απόσχετε

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια