Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ



Επεισόδιο με χειροδικία σε βάρος δικηγόρου σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στα δικαστήρια των Χανίων. Σύμφωνα με νομικούς, το περιστατικό σημειώθηκε μετά το τέλος της διαδικασίας για υπόθεση για την οποία δόθηκε αναβολή. Ο δικηγόρος βρισκόταν στο διάδρομο των δικαστηρίων όταν ο αντίδικος διάδικος του επιτέθηκε με γροθιές.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία «στηλιτεύει και καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση σε βάρος συναδέλφου μας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του» και συμπληρώνει: «Πρόκειται για περιστατικό που δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους και καλουμένης της Αρχής, αιτούμαστε να συλλάβουν πάραυτα τον δράστη και να αποδώσουν τα νόμιμα».

Μιλώντας στα «Χανιώτικα νέα», ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, Ιωάννης Δασκαλάκης, εξήγησε ότι το περιστατικό σημειώθηκε μετά το πέρας της διαδικασίας για μια υπόθεση (οικογενειακή διαφορά) για την οποία δόθηκε αναβολή, ο αντίδικος διάδικος χτύπησε με γροθιές στον διάδρομο των δικαστηρίων τον δικηγότο της άλλης πλευράς.

Ο ίδιος είπε ότι είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοιο περιστατικό στα δικαστήρια των Χανίων με δικηγόρο να δέχεται επίθεση κατά τη διάρκεια άσκησης των καθηκόντων του.


haniotika-nea.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια