Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ


Παγιδευμένος φάκελος ανεφλέγη το βράδυ της Κυριακής την ώρα που τον παραλάμβανε εφέτης ανακριτής, ο οποίος έχει ασχοληθεί με υποθέσεις τρομοκρατίας. Ο φάκελος παραδόθηκε στην κατοικία του δικαστικού στον Χολαργό.

Η ανάφλεξη του παγιδευμένο φακέλου σημειώθηκε στις 20:45 την Κυριακή. Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Ο φάκελος περιείχε αυτοσχέδιο μηχανισμό με πυρίτιδα κυνηγιού μέσα σε ντοσιέ.

Κατά τις πληροφορίες, ο παγιδευμένος φάκελος παραδόθηκε σε δικαστικό που έχει χειριστεί υπόθεση της οργάνωσης Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Τον φάκελο παρέδωσε στο δικαστικό μία γειτόνισσά του, που κρατούσε την αλληλογραφία του τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο ίδιος έλειπε.

Μόλις ο δικαστικός παρέλαβε τον φάκελο, τον θεώρησε ύποπτο και τον πέταξε στον αέρα. Όταν ο φάκελος έπεσε στο πάτωμα ανεφλέγη, χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ως αποστολέας του φακέλου αναγράφονται οι Γιατροί χωρίς Σύνορα, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό από που ταχυδρομήθηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι ο παγιδευμένος φάκελος που παραδόθηκε στον δικαστικό μοιάζει με εκείνον που είχε φθάσει στα δικαστήρια της Ευελπίδων, πριν από περίπου ενάμιση μήνα.

Ο φάκελος παρελήφθη από την Εγκληματολογική Υπηρεσία και εξετάζεται, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια