Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ


Να εφαρμόσει το νόμο καλεί η Ένωση Αστυνομικών Αττικής το αρχηγείο και ν' αναγνωρίσει όπως με δικαστική απόφαση έχει επικυρωθεί, τους αστυνομικούς που βγαίνουν από τις σχολές Αστυφυλάκων και από το ΤΕΜΑ ως απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και όχι δευτεροβάθμιας όπως εξακολουθεί να τους χαρακτηρίζει. Η συγκεκριμένη απόφαση θεωρείται ως εξαιρετική σημαντική, καθώς στην επικείμενη -όποτε και να γίνει- θεσμοθέτηση του ενιαίου μισθολογίου, είναι ενδεχόμενο να υπάρξουν μισθολογικές προς τα κάτω αποκλίσεις μεγάλου αριθμού υπηρετούντων εξαιτίας αυτής καθαυτής της υποβάθμισης του τίτλου σπουδών.

Ακολουθεί η επιστολή της Ένωσης Αττικής προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του αρχηγείου.

ΘΕΜΑ: « Απογραφή Αστυνομικών Υπαλλήλων στο μητρώο μισθοδοτούμενων του Ελληνικού Δημοσίου »

Σχετικά με το αντικείμενο του θέματος, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής επαναφέρει στην επιφάνεια το μείζον ζήτημα που απασχολεί τους συναδέλφους, δηλαδή της αναγραφής «Τ.Ε.» στην κατηγορία εκπαίδευσης των αποφοίτων της Σχολής Αστυφυλάκων του Ν.2294/95 στη σχετική ένδειξη της εφαρμογής των αρμοδίων Υπουργείων Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Οικονομικών.
Υπενθυμίζουμε ότι, μετά τις παρεμβάσεις μας προς τη Φυσική και Πολιτική Ηγεσία και τον όλο αγώνα μας για να αρθεί η αδικία, ακόμη και δικαστικά με προσφυγή στο Διοικητικό Εφετείο, η πολιτεία μας δικαίωσε με την ψήφιση των διατάξεων του Ν.4058/2012 στο άρθρο 25 παρ. 4: « Στην παρ. 4 του άρθρου 41 του ν. 1481/1984 (Α' 152) προστίθεται δεύτερο εδάφιο ως ακολούθως: «Η παραγωγική Σχολή Αστυφυλάκων και το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας ανήκουν στην ανώτερη βαθμίδα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. ».

Πιστεύοντας λοιπόν ότι το εν λόγω ζήτημα έχει ρυθμιστεί με την ψήφιση του προαναφερόμενου Νόμου, η Ένωση διαπίστωσε ότι το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα ο Κλάδος Οργάνωσης και Ανθρωπίνου Δυναμικού / Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού/ 2ο Τμήμα με την υπ’ αρίθμ. 72175/12/537009 από 30-04-2012 διαταγή του, διέταξε την υποχρεωτική μη αλλαγή της εν λόγω ένδειξης για τους συναδέλφους αποφοίτους της Σχολής Αστυφυλάκων, με το απαράδεκτο αιτιολογικό της απαίτησης έκδοσης διευκρινιστικής εγκύκλιου από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Καλοπροαίρετα δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι η εν λόγω διαταγή εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες, επιβάλλεται να διορθωθεί το σφάλμα στο οποίο έχει υποπέσει η αρμόδια Υπηρεσία του Αρχηγείου. Περιττό να υπενθυμίσουμε ότι:

1. Οι Νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται πιστά και απαρέγκλιτα από τους πάντες.

2. Ο Νόμος 4058/2012 υπογράφεται και από τον (όχι την) Υπουργό Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Παρακαλούμε τη Δ/νση Οργάνωσης Νομοθεσίας / Α.Ε.Α., ως καθ’ ύλην αρμόδια υπηρεσία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, να ενεργήσει άμεσα για τη λύση του προβλήματος που ανέκυψε από την εσφαλμένη ερμηνεία της Διεύθυνσης Αστυνομικού Προσωπικού, με τις απαραίτητες διευκρινίσεις προς τους εμπλεκόμενους φορείς.

Για το Δ.Σ.

-Ο- -Ο-
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

http://www.easya.gr

http://www.bloko.gr

4 σχόλια :

Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

Γεια σας, χρειάζεστε πραγματικά ένα δάνειο; χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Θα σας βοηθήσουμε να πάρετε ένα δάνειο quickcash μεταξύ $ 5000 έως $ 150million για να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%. Αυτό το πρόγραμμα χρηματοδότησης επιτρέπει στον πελάτη να απολαμβάνει χαμηλό επιτόκιο αποπληρωμής.

Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, είτε πρόκειται για λογαριασμούς ιατρικής, σχολικές αμοιβές, προκαταβολές πληρωμής, επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικά δάνεια, χρεωστικά δάνεια ή απροσδόκητα προβλήματα μετρητών κλπ. Η υπηρεσία μας είναι γρήγορη, ασφαλής και αξιόπιστη.

Δεν υπάρχει πλέον χρόνος αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία Ourservice είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο - μπορείτε να πάρετε δάνειο και να κάνετε επαγγελματική δραστηριότητα όπου θέλετε

Παρέχουμε 24ωρη υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης.

Ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Email (ferratum.loans@gmail.com) (ferra_tum@outlook.com) (WhatsApp: +14092062954) και λάβετε απάντηση μέσα σε λίγα λεπτά.

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνεργάτες σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε λίγα χρήματα, απλώς στείλτε μας email και θα πάρετε ένα δάνειο.

Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να σας ακούσουμε! Εάν έχετε οποιεσδήποτε παρατηρήσεις, ερωτήσεις ή απορίες, στείλτε μας email στο
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: ferratum.loans@gmail.com
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: ferra_tum@outlook.com
WhatsApp: +14092062954

Καλή μέρα,

Είμαι φοιτητής και έπρεπε να πληρώσω για τα δίδακτρα μου, προσπάθησα να αναζητήσω ένα προσωπικό δάνειο, αλλά χωρίς επιτυχία μέχρι που ένας στενός φίλος μου με εισήγαγε σε έναν δανειστή που την βοήθησε να συγκεντρώσει κεφάλαια για μια επιχείρηση.

Έκανα επαφή με τον κ. Henri Martin για αίτηση δανείου 8.000 ευρώ και με μεγάλη μου έκπληξη, μου δόθηκε ένα δάνειο σήμερα.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θέλω να παροτρύνω όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει δάνειο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Henri Martin χρησιμοποιώντας το email του για μια αίτηση δανείου: henrimartin227@gmail.com

Ο κ. Henri Martin προσφέρει όλα τα είδη δανείου και είναι καλύτερα να δανείζει. Στείλτε e-mail στον κ. Henri Martin για δάνειο σήμερα.

Ευχαριστώ
Κ. Henri Martin

Γεια σας; Εάν χρειάζεστε επειγόντως δάνειο, κάντε αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance. Το όνομά μου είναι Davina Claire, είμαι η οικονομική διευθύντρια της Novelty Finance. Έχω αντιληφθεί ότι ιδιώτες και επιχειρήσεις δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο είτε από Τράπεζες είτε από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Η εταιρεία μου (Novelty Finance) είναι εδώ για να σας παρέχει και να σας βοηθήσει με το δάνειο που χρειάζεστε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email: noveltyfinances@gmail.com Ή να στείλετε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531

Είτε θέλετε να δώσετε ώθηση στον τρόπο ζωής σας είτε έχετε να αντιμετωπίσετε ένα απροσδόκητο έξοδο, ένα δάνειο από τη NOVELTY FINANCE είναι αυτό που χρειάζεστε.

Η NOVELTY FINANCE είναι ευέλικτη: μπορείτε να δανειστείτε έως και δεκαπέντε εκατομμύρια ευρώ (15.000.000,00 €), με κατάλληλες περιόδους αποπληρωμής έως και 30 χρόνια. Μπορείτε να κάνετε αίτηση είτε για δάνειο με εξασφάλιση είτε για δάνειο χωρίς εξασφαλίσεις. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προσωπικών δανείων, επιχειρηματικών δανείων, στεγαστικών δανείων και δανείων εξυγίανσης χρέους που μπορούν να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και τις περιστάσεις σας με πολύ χαμηλό επιτόκιο.

Τι λαμβάνετε όταν κάνετε αίτηση με το Novelty Finance:
√ Άμεση πρόσβαση στα κεφάλαιά σας μετά την έγκριση.
√ Ανταγωνιστικά επιτόκια (3% ετησίως)
√ Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
√ Η δυνατότητα να εξοφλήσετε το δάνειό σας πιο γρήγορα
√ Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε επιπλέον κεφάλαια
√ Δεν θα βιαστείτε να αποπληρώσετε το δάνειο, θα σας δοθεί χρόνος για να ξεκινήσετε την αποπληρωμή του δανείου.
√ Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Πώς να εφαρμόσει:
Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
Επιχειρήσεις ή άτομα που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με το Novelty Finance και απαιτούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, θα πρέπει να ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ EMAIL στη διεύθυνση (noveltyfinances@gmail.com) Ή να στείλουν μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια